Антена Jurgen Liebisch 52102

257 грн.
 завтра

Под заказ после 20% предоплаты
Виробник
Jurgen Liebisch (Німеччина)
Каталоговий номер
52102
  • Доставка по Україні
    -  на відділення Нової Пошти або кур'єром до дверей
    - самовивіз у Ківерці
    докладніше →
  • Повна передоплата
    для позиций под заказ
    докладніше →
  • Гарантія
    обмін/повернення товару протягом 14 днів, докладніше →
Антена JL

Застосовність

Товар підходить до марок/моделей авто :
- Opel: Astra, Combo, Meriva, Omega, Vectra, Zafira
Товарна група:
- Деталі кузова Інші елементи кузова

Про виробника Jurgen Liebisch

Країна : Німеччина Логотип Jurgen Liebisch

Jürgen Liebisch GmbH (JL) - німецький постачальник запчастин з міста Глінді, регіон Шлезвіг-Гольштейн. Ім'я компанії практично не відомо навіть досвідченим автолюбителям, проте вони могли зіткнутися з маркою AIC, яка і належить JL. Сама компанія не займається виробництвом і торгує запчастинами сторонніх виробників, попередньо оцінивши їх якість і експлуатаційні властивості.

У каталогах JL (за фактом AIC) автолюбителі знайдуть кузовні деталі, елементи інтер'єру, комплектуючі двигуна, гальмівної системи, рульового механізму, а також елементи клімат-систем і електрику. Асортимент компанії вкрай різноманітний - близько 100 товарних груп. При цьому розкид в якості між запчастинами з різних груп не дуже сильний, що не характерно для німецьких пакувальників бюджетних запчастин.

Співпраця з Jürgen Liebisch може бути цікаво Опитовим продавцям запчастин, які хочуть отримати якісні товари у великих обсягах і перепродати їх у своїй регіону. Рядові автолюбителі можуть звернути увагу на продукцію марки AIC. Вона збирає безліч схвальних відгуків покупців. Часто покупці відзначають цінову доступність запчастин від німецького постачальника.

Усі запчастини Jurgen Liebisch →