Хімічні засоби для прибирання Presto 384257

456 грн.
 сьогодні
347 грн.
 завтра
Виробник
Presto (Німеччина)
Каталоговий номер
384257
Зміст
150
  • Доставка по Україні
    -  на відділення Нової Пошти або кур'єром до дверей
    - самовивіз у Ківерці
    докладніше →
  • Оплата
    накладка або передплата для позицій на замовлення докладніше →
  • Гарантія
    обмін/повернення товару протягом 14 днів, докладніше →

Про виробника Presto

Країна : Німеччина Логотип Presto

Presto - один із семи брендів концерну Motip Dupli Group. Під ім'ям даного бренд реалізується технічні рідини та аерозолі, що випускаються на німецькому заводі концерну. Такий розподіл продукції Motip Dupli по брендам позиціонується як рішення, максимально зручне для покупців - якщо їм потрібні мастила, вони шукають продукт одного бренду, а якщо фарби, то іншого.

У каталогах Presto автолюбителі можуть знайти аерозольні мастила, рідкі ключі, засоби для чищення кондиціонерів, мастила для контактів, емалі, грунти, клеї, засоби для миття рук, мідні пасти, захисні засоби і безліч універсальних і спеціалізованих очисників. Продукцію Presto можна віднести до категорії бюджетної автохімії. У країнах Східної Європи найбільш затребувані аерозольні мастила німецького бренду.

Якщо ви шукаєте недорогу хімію для обробки інтер'єру і екстер'єру авто, то Presto зможе вас зацікавити. Відгуки автолюбителів здебільшого позитивні. Покупцям припадають до душі очисники кондиціонерів і силіконові мастила. Окреме відзначається доступність цін на хімію Presto. Так як бренд ще не користується дуже великою популярністю, продукцію під його ім'ям не підробляють.

Усі запчастини Presto →