Колодки тормозные (передні) Fiat Ducato 1.9-2.5D 85-94 (+ датчик) RAICAM 1.330.0

541 грн.
 завтра
Виробник
RAICAM (Італія)
Каталоговий номер
1.330.0
  • Доставка по Україні
    -  на відділення Нової Пошти або кур'єром до дверей
    - самовивіз у Ківерці
    докладніше →
  • Оплата при отриманні
    або іншим зручним способом, докладніше →
  • Гарантія
    обмін/повернення товару протягом 14 днів, докладніше →

Про виробника RAICAM

Країна : Італія

Один з найвідоміших виробників гальмівних колодок в Європі

Raicam - відомий італійський бренд автомобільних колодок. Є власністю Raicam Group нарівні з такими брендами, як Permafuse, MAFF І AP. Продукцію під ім'ям даного бренду випускає Raicam S.p.A., чиї виробничі потужності знаходяться в Анконі, Пескара і Турині. Заводи відповідають вимогам ISO-TS, а їх продукція відповідає стандарту ECE R-90.

У каталогах Raicam автолюбителі зможуть знайти недорогі гальмівні колодки для барабанних і дискових систем. Компанія також планує почати продажі окремих елементів гальмівних магістралей і циліндрів. Як відзначають автолюбителі, запчастини Raicam виділяються не тільки привабливою ціною. Гальмівні колодки мають гідний експлуатаційний ресурс, добре показують себе в різних умовах і не видають шуму при спрацьовуванні гальма.

Якщо ви перебуваєте в пошуку дешевих колодок, то італійський Raicam гідний вашої уваги. Значна частина продукції італійського підрозділу продається в країнах Східної Європі, тобто автолюбителям не доведеться замовляти запчастини з-за кордону. Якість колодок Raicam відрізняється високою стабільністю. Число підробок вкрай невелико.

Усі запчастини RAICAM →