Сайлент-блок стабілізатора db (44x56/66x25) SAMPA 010053

76 грн.
 термін 2 дн.

Под заказ после 50% предоплаты
Виробник
SAMPA (Туреччина)
Каталоговий номер
010053
Висота [мм]
25
Вага [кг]
0.84
Внутрішній діаметр
44
Зовнішній діаметр [мм]
56
  • Доставка по Україні
    -  на відділення Нової Пошти або кур'єром до дверей
    - самовивіз у Ківерці
    докладніше →
  • Повна передоплата
    для позиций под заказ
    докладніше →
  • Гарантія
    обмін/повернення товару протягом 14 днів, докладніше →

Застосовність

Товарна група:
- Підвіска і Рульове Втулки стабілізатора

Про виробника SAMPA

Країна : Туреччина Логотип SAMPA

Sampa Otomotiv A.S. - великий турецький виробник запчастин для ринку нижньої ланки. Пропонує недорогі аналоги головним чином для європейського вантажного транспорту і автобусів. Приблизно 2014 року виробник має почав вихід на світовий ринок. Склади з'явилися в США, Казахстані, ОАЕ, Російської Федерації, Німеччини, ПАР і багатьох інших країнах.

Під ім'ям бренду Sampa можна знайти сайлентблоки, кермові наконечники, щитки, ремкомплекти, втулки, деталі вихлопної системи, ролики, пружини, фіксатори, замки, елементи кріплення, підшипники, водяні насоси, тяги. Каталоги турецького виробника містять понад 30 тисяч позицій. Як відзначають покупці, це автозапчастини невисокої якості, які підійдуть для бюджетного ремонту з перспективою заміни встановлених комплектуючих протягом 12-16 місяців (часто їх доводиться міняти і раніше). Серед вітчизняних автолюбителів Sampa відомий як постачальник недорогих аналогів і деталей, які виявляться корисними для збірки саморобних запчастин.

Продукцію турецької компанії підробляють. Справжність запчастин можна перевірити по упаковці і наклейок, що містить повну інформацію про продукт, а також мають спеціальний QR-код.

Усі запчастини SAMPA →

Оригінальні номери

MERCEDES-BENZ:
6203230350
A6203230350