Запобіжник 9510 GBC 8A (50) SCT / Mannol 090003/6

9 грн.
 завтра
Виробник
SCT / Mannol (Німеччина)
Каталоговий номер
090003/6
  • Доставка по Україні
    -  на відділення Нової Пошти або кур'єром до дверей
    - самовивіз у Ківерці
    докладніше →
  • Оплата при отриманні
    або іншим зручним способом, докладніше →
  • Гарантія
    обмін/повернення товару протягом 14 днів, докладніше →

Про виробника SCT / Mannol

Країна : Німеччина Логотип SCT / Mannol

Mannol - бренд німецької корпорації SCT-Vertriebs GmBH, що спеціалізується на автомобільній хімії і маслах для промисловості. Також є пакувальником деяких автомобільних комплектуючих (всього близько 3000 тисяч позицій) і реалізує продукції хімічних підприємств Бельгії, США, а також країн Балтики, Центральної та Південної Європи. Вся продукція корпорації SCT відповідає вимогам міжнародних стандартів якості.

У каталогах Mannol автолюбителі зможуть знайти моторні та трансмісійні масла, очисники, автокосметика. Зауважте, що нехімічна продукція не продається під ім'ям бренду Mannol - тільки SCT. Найбільш затребуваним продуктом саме Mannol є моторні масла. Вони добре показують себе як в жарких, так і холодних умовах. Відзначається, що ресурс масел відносно невеликий (від 5 до 7 тис. Км. В середньому), але він повністю відповідає невисокому ціннику. Якість може різнитися від поставки до поставки, але воно не буває низьким. Низькоякісна хімія під ім'ям бренду Mannol на перевірку виявляється підробкою.

При покупці продукції Mannol звертайте увагу на кілька речей. По-перше, дата виробництва тари повинна збігатися з датою розливу. Всі дати повинні бути вказані на кришці, а не на дні тари. По-друге, оригінальна продукція має захисну пломбу. Також радимо звертати увагу на дизайн тари, поліграфію, запах масла (не повинен віддавати паленим).

Усі запчастини SCT / Mannol →