Олива моторна 0W-30 5L HELIX ULTRA PROFESSIONAL AV-L,ACEA C3,VW 507.00/504.00 SHELL 550046304

2 191 грн.
 сьогодні
Виробник
SHELL (Нідерланди)
Каталоговий номер
550046304
Об'єм [л]
5
Специфікація
ACEA C3
Дозвіл виробника
VW Standard 504
Дотримуватись сервісної інформації
В'язкість по SAE
0W-30
Масло
Синтетична олія
  • Доставка по Україні
    -  на відділення Нової Пошти або кур'єром до дверей
    - самовивіз у Ківерці
    докладніше →
  • Оплата при отриманні
    або іншим зручним способом, докладніше →
  • Гарантія
    обмін/повернення товару протягом 14 днів, докладніше →

Про виробника SHELL

Країна : Нідерланди Логотип SHELL

Royal Dutch Shell - велика нафтогазова компанія, також випускає різні масла для автотранспорту та спеціалізованої техніки. Базові масла Shell випускають 8 заводів, а їх змішуванням з присадками і фасуванням зайнято понад 50 заводів в різних країнах світу. Компанія також є постачальником оригінальних мастильних матеріалів для великих автовиробників.

У каталогах Shell автолюбителі знайдуть моторні масла, пластичні мастила, трансмісійні рідини, компресорні масла. Найбільшим попитом користуються моторні масла, розділені на кілька лінійок. Найбільш затребуваною є лінійка Helix. Як відзначають покупці, масла Shell мають відмінні експлуатаційні властивості при порівняно невеликій ціні. Ситуація затьмарюється лише величезним числом підробок.

Сьогодні масла Shell розливаються в зручні для перенесення каністри з майже непомітними швами. Рекомендуємо звертати увагу на якість виконання тари. Також зверніть увагу на наявність QR-коду, голограми і коду партії. Цікаво, що кришки від тар з фірмовими маслами Shell мають малопомітні дефекти, як-то наплави пластика. У підробок кришки виконані майже ідеально - це їх помітна особливість.

Усі запчастини SHELL →