Поліроль для покриття металік + PTFE (з тефлоном) 300 ML RU GL Turtle-wax 52889

393 грн.
 завтра
Виробник
turtle-wax (США)
Каталоговий номер
52889
  • Доставка по Україні
    -  на відділення Нової Пошти або кур'єром до дверей
    - самовивіз у Ківерці
    докладніше →
  • Оплата при отриманні
    або іншим зручним способом, докладніше →
  • Гарантія
    обмін/повернення товару протягом 14 днів, докладніше →

Про виробника turtle-wax

Країна : США Логотип turtle-wax

Turtle Wax – один із провідних гравців ринку автомобільної косметики, чия продукція широко представлена і в країнах Східної Європи. Заводи компанії розташовані на 5 континентах. Дослідницькі потужності зосереджені у США та Великій Британії. Продукція компанії відповідає найжорсткішим стандартам якості.

У каталогах Turtle Wax автолюбителі зможуть знайти очищувачі, відновники кольору, поліролі, воски, автошампуні, шліфувальні пасти, засоби для хімчистки, знищувачі запахів, антиконденсати, засоби для видалення подряпин, омивачі скла та багато іншого. Фактично, у Turtle Wax можна знайти все, що знадобиться автолюбителю для обслуговування екстер'єру та інтер'єру автомобіля. При цьому подібні продукти можуть ділитися на кілька підкатегорій залежно від складу, специфічних властивостей та застосування рекомендованого виробником.

Як відзначають покупці, продукція американського Turtle Wax може похвалитися одним із найкращих співвідношень ціна-якість. Популярність бренду обумовлена ще його поширеністю. Найбільше позитивних відгуків збирають поліролі, антидощі, кондиціонери шкіри та шампуні Turtle Wax. Також зазначено, що автокосметика американського виробника має середній ресурс, проте цей недолік компенсується її демократичною ціною.

Усі запчастини turtle-wax →

Аналоги "52889 turtle-wax":

0 відгуків
597  грн  термін 2 дн.
Артикул:
409100
SONAX
Німеччина
Придбати Код: 779231-8