Тяга рульова IVECO Daily E3 99-06, Daily E4 06-11, Daily E5 11-14 VEMA 28109

880 грн.
 сьогодні

Под заказ после 35% предоплаты
Виробник
VEMA (Італія)
Каталоговий номер
28109
Вага [г]
800
  • Доставка по Україні
    -  на відділення Нової Пошти або кур'єром до дверей
    - самовивіз у Ківерці
    докладніше →
  • Повна передоплата
    для позиций под заказ
    докладніше →
  • Гарантія
    обмін/повернення товару протягом 14 днів, докладніше →

Застосовність

Товарна група:
- Підвіска і Рульове Рульові тяги

Про виробника VEMA

Країна : Італія Логотип VEMA

Італійська компанія Vema - досить відомий виробник автозапчастин. Бренд орієнтований на вторинний ринок. Виробник відстежує різноманітні потреби та нові тенденції OEM-ринку. Велика увага приділяється кожному продукту, щоб компенсувати конструктивні прогалини в компонентах.

Компанія спеціалізується на виробництві і продажу елементів рульового управління і підвіски для автотранспорту європейських марок. Була заснована як виробник сполучних елементів. Асортимент включає підвісні важелі, головки, кермові тяги. Всього пропонується 1500 найменувань продуктів. Каталоги компанії оновлюються кожні 2 роки. Продукція сертифікована, відповідає європейським стандартам. З 2015 року практикується RC- страхування на всі продукти. Дилерські центри компанії відкриті в Італії та інших країнах: Греції, Ізраїлі, Польщі.

Відгуки покупців про продукцію Vema позитивні. Автолюбителі відзначають хорошу якість і прийнятну ціну деталей. Проте, якість аналогів Vema в порівнянні з оригінальними деталями дещо програє. Запчастини Vema стануть хорошим вибором для бюджетного ремонту автомобіля.

Усі запчастини VEMA →

Оригінальні номери

IVECO:
2992593